Fri fragt ved køb for 249 kr. 🚚

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en gave med din næste ordre.

Handelsbetingelser

Handels
betingelser

Opdatering af hjemmeside

Vi gør vores bedste for at opdatere hjemmesiden samt sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl samt fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre fejl i oplysninger om varerne kan dog opstå.
Såfremt vi opdager en fejl i prisen for en vare, du netop har bestilt på hjemmesiden, vil vi give dig besked hurtigt muligt. Under disse omstændigheder vil vi underrette dig om den korrekte pris for varen og give dig mulighed for at købe varen til den korrekte pris.
Er vi ikke er i stand til opnå kontakt med dig, vil vi bruge vores ret til ikke at acceptere dit tilbud.

Fortrydelsesret

Bemærk venligst at der ikke er fortrydelsesret for køb af levnedsmidler. Vores sortiment er fødevarer og skal derfor også behandles derefter. Ifølge Forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1 jf. § 9, stk. 2, nr. 1, er der ikke fortrydelsesret på køb af varer til husholdningens løbende forbrug, herunder chokolade og specialiteter. Fortrydelsesretten er 14 dage for varer som ikke er levnedsmidler. Ved ikke fordærvelige varer regnes fristen som udgangspunkt fra den dag, du har modtaget varen eller den første levering i hænde. Du har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før du har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail). Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange, er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal på utvetydig måde oplyse Bælg ApS om, at du vil fortryde købet. Du vil umiddelbart efter modtage en kvittering. Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, kontakt os på info@baelg.com
Bemærk venligst at der ikke er fortrydelsesret for køb af levnedsmidler. 

Returnering

Når du har meddelt Bælg ApS, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til:

Bælg ApS, Stationsvej 4, 5358 Ørbæk

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering med mindre andet er aftalt.
Bemærk venligst at vi ikke modtager varer sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Senest 14 dage efter Bælg ApS har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet. Bælg ApS kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelse, hæfter du for varens værdiforringelse.

Købelovens mangelsregler kan benyttes.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/od

Såfremt du desværre måtte opleve at være utilfreds med vores produkter, så kontakt os endelig først, da vi gerne vil have positive oplevelser for vores kunder.